Kaunis matto piristää! // Musta makuuhuone

Lupasin laittaa tänne kuvaa jos Tukholmasta tarttuisi mukaan jotakin. No löytyihän sieltä! Nimittäin tämä pirteä Lagerhausin käytävämatto, joka on kuin suunniteltu makuuhuoneen tummalle lattialle! Hintaa matolle tuli huimat kaksikymmentä euroa, joten ostopäätös ei ollut kovinkaan hankala. :)

Makuuhuoneen järjestystä tuli myös vähän muutettua. Toinen yöpöytä lähti ja tilalle tuli isompi Hay:n tarjotinpöytä olkkarista. Lukulamppukin tuli vaihdettua ainakin väliaikaisesti Tolomeoon. Ennen valaisseen läpinäkyvän Bourgien tehtävä tässä kämpässä alkaa olla suoritettu ja se etsiikin lähiaikoina itselleen uuden kodin.

Ostin muuten viime viikolla Ikeasta naurettavan halvalla elämäni ensimmäisen kokomustan pussilakanan. Kammottaa jo nyt ajatus kaikesta pölystä joka siihen tarttuu.. Tai miten se haalistuu pesussa.. Tai montako metriä tarraharjasta kuluu koiran vierailtua sängyssä tai sen lähistöllä.. Mutta on tuo vaan yksinkertaisen tyylikäs ja ennen kaikkea vaihtelua tuttujen lakanoiden rulettiin, ei siitä pääse mihinkään. :) 

-A

9 comments:

 1. Kaunis matto ja tyylikkäät petivaatteet!

  ReplyDelete
 2. Hieno matto ja voi mikä pettymys oli lukea mistä se on kotoisin. Tai olisihan tässä hyvä syy lähteä risteilylle :)
  Ihanilen muuten aina sun ihan mielettömän hienoja ja teräviä kuvia. Millä kuvaat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Risteilylle vaan, Tukholmassa on aina kiva vierailla!:) Kiitos paljon, kuvaan Canonin 60D:llä ja pääosin Sigman putkilla.

   Delete
 3. Mustaa mustaa, voi että! Ja hurjan kaunis matto.

  ReplyDelete
 4. Hei mulla juuri samalainen yöpöytä+valaisin-yhdistelmä suunnitelmissa! Mikä koko Tolomeosta sulla on tässä?

  ReplyDelete
 5. Ihan mieletön blogilöytö! Ja upea matto, mahtaakohan noita löytyä Suomesta?

  ReplyDelete