Peltihyllyn paikka // &KuulumisiaIkean peltihylly sai jokin aikaa sitten häädön keittiöstä, jossa se oli kantanut pitkään pieniä kodinkoneita blenderistä pöytägrilliin. Ei se montaa metriä siirtynyt olkkarin puolelle, mutta tavarat siinä vaihtuivat, joten uusi päivitetty kuva oli paikallaan. ;)

Viikonloppuna käydään Tukholmassa ja tosi hyvällä tuurilla löydän sieltä muutaman kivan jutun, joita olen haaveillut tänne jo hetken aikaa. Paluumatkasta voi tulla tosi mielenkiintoista, sillä ne jutut ei ole ihan matkalaukkukokoa.. Sunnuntaiksi on onneksi luvattu upeaa ilmaa niin jaksaa helposti kävellä kaupungilla koko päivän, vaikka sitten vähän isommankin kuorman kanssa. 

Täällä on tapahtunut hiljattain kaikenlaista. Keittiöremontin kolmas ja toivottavasti viimeinen vaihe on valmistunut. Mietinnässä on myös muutama diy-projekti, joista ainakin yksi on ihan viimeisiä päätöksiä vaille toteutumassa. Liikaa tekemistä, liian vähän aikaa. Tukholman tunnelmia voit seurata instagram-tililtäni nimimerkillä aleksir

Mukavaa ja aurinkoista pian alkavaa viikonloppua!! :)
-A

3 comments:

 1. Hyvältä näyttää! Mitäs Tukholmasta löytyi? Näytä, näytä. :)

  Mun blogissa on sulle haaste: http://www.mintunmustaa.blogspot.fi/2015/03/kahta-ei-kun-kolmea-en-vaihtaisi.html

  ReplyDelete
 2. Hei tosi ihanalta näyttää kaikki! Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

  ReplyDelete
 3. Moi. Olisitko viitsinyt kertoa hieman tuosta seinäpanelista elikkä onko mistä ostettu / jokin mallinimi vai onko ihan itse käsiteltyä puuta. Kiitos. Ps. Hieno asunto.

  ReplyDelete