Keittiössä tänään // Oliivipuun uusi mahdollisuus
Tein keittiössä kevätsiivouksen muutama päivä sitten. Mattokin lähti ja kokonaisuudesta tuli melko pelkistetty. Seinähyllyn järjestin myös uudestaan. Nyt myös blenderi pääsi omalle hyllylleen, joten sitä ei enää tarvitse aina nostaa esille käyttöä varten. Lotta Agatonin juliste pääsi uudelle paikalleen peräseinälle, jolla se on onneksi pysynyt, vaikka taulukisko hieman vääntyikin kaarelle taulun painosta.

Pääsiäiskoristeet ja -risut sisustuksessa ei oikeen mua innosta, mutta hankin tänne sentään uuden oliivipuun. Joku on saattanut huomata että se edellinen on kuvista kadonnut.. Toivottavasti tämä selviää vähän pidempään kuin edeltäjänsä, jolle pimeä talvi oli liikaa. Ainakin on kesä edessä niin ei ole enää valosta puutetta! Jos jollain on ohjeita tuon hoitamiseen niin otan mielelläni vastaan... Ruukku pitäisi vielä hankkia ja laitoinkin nyt sen väliaikaisesti tuollaseen pahvilaatikkoon, tosin ei sekään pahalta näytä. :-D 

Iloista pääsiäisen aikaa, nauttikaa vapaapäivistä! :) 

-A

2 comments:

 1. Minun ensimmäinen oliivipuuni kuoli ilmeisesti liian vähästä kastelusta. Nykyinen näyttää selvinneen talvesta kun olen kastellut säännöllisesti. Uutta versoa ainakin näyttää puskevan! Joten olen toiveikas. :)

  Keittiösi näyttää kyllä tosi tyylikkäälle ja kauniille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, yritän siis muistaa kastella aina tasavälein ettei pääse kuivahtamaan.
   Kiitos kommentistasi! :)

   Delete