Sohvaryhmä uusiksi // Valoisa olohuone & remontin suunnittelua
Vihdoinkin luonnonvaloa riittää sen verran pitkälle iltaa, että siitä saa nauttia kunnolla vielä työpäivän jälkeen. Yhtenä iltana innostuin raivaamaan olohuoneen ja sohva näyttääkin vaihteeksi mukavalta ilman yhtäkään koristetyynyä. Toin nojatuolivanhuksen ja puisen kelapöydän osaksi sohvaryhmää, nyt tänne mahtuu taas isompikin porukka istumaan. 

Auringonvalossa on myös eräs haittapuoli, sillä tummalla lattialla näkyy sitten joka ikinen pölyhiukkanen ja koirankarva. Imurointihan tähän auttaa, mutta en millään jaksaisi sitä tehdä päivittäin, enkä edes joka toinen päivä. Aloinkin tässä miettiä vakavasti robotti-imuriin säästämistä.. Sillä homma hoituisi vaikka keskellä päivää ja töistä palatessa olisi paikat puhtaat. Meneeköhän se kuitenkaan noin.. Todellisuudessa robotti-raukka on varmasti juuttunut sohvapöytien jalkoihin tai mennyt tukkoon jostain lattialle unohdetusta tavarasta. En tunne ketään, jolta kyseinen kapistus löytyisi, joten tässä ollaan taas tekemässä joko huippukauppoja tai keräämässä lisää turhaa roinaa kaapin perälle.. Robotti ei tietenkään voi korvata normaalia imurointia, mutta sen avulla siivouskertojen väliä voisi vähän venyttää. Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia jos joltain kyseinen laite löytyy!!

Edellispäivänä tein kivat kaupat, sillä myin makuuhuoneesta vanhan mustan television aika hyvään hintaan. Rahat saatuani ajoin suoraan kauppaan ja hain uuden valkoisen telkkarin vanhan tilalle. Uusi telkkari on halpa perusmalli, mutta pesee vanhan kuitenkin simppelillä muotoilullaan ja tietysti sillä, että se on sentään tältä vuosikymmeneltä. Telkkarin vaihtoon oli myös toinen syy, sillä päätin alkaa suunnittelemaan makuuhuoneeseen pientä pintaremonttia. Se käsittäisi ensinnäkin lasikuitutapetin tasoittamisen, mutta samalla myös jotain värimuutoksia. Palaan asiaan! ;)

Aurinkoista loppuiltaa! :-)
- Aleksi

3 comments:

  1. Porukoilla on robotti-imuri. Ihan kätevä se on mut pitää tyhjentää ja puhdistaa aika lailla joka käyttökerran jälkeen. Ja tosiaan jää jumiin aina sillon tällön, erityisesti tommosten metallisten tuolinjalkojen päälle. Mut jos jaksaa nostella mahdolliset esteet pois tieltä ennen ku laittaa päälle ni on se ihan hyödyllinen kapistus.

    ReplyDelete
  2. Mun siivousta inhoava poikaystävä hankki robotti-imurin jokunen vuosi sitten, mutta kyllästyi just tohon, että se jää jumittamaan kaikkialle, eikä edes tehnyt kovin hyvää jälkeä loppujen lopuksi. Se tais vielä maksaa yli 400 ja nyt pölyttyy ullakolla...

    ReplyDelete
  3. Hyvältä näyttää! Voitko joskus tehdä postauksen iPadista ja sen käyttötarkoituksista Bemmin kanssa? Sekä ehkä omistaa kokonaisen postauksen kyseiselle peltiritarillesi, on se sen verran uljaan näkönen:D

    ReplyDelete