Uudistunut makuuhuone! // Remontti valmis - maalilla tekee ihmeitä

Tervehdys pitkästä aikaa. Blogini on ollut hetken hieman hiljaa. Työmatkan ja muiden kiireiden vuoksi en ole ehtinyt paljoa olla kotona. 

Tänä viikonloppuna makuuhuone koki täysmuutoksen, kun sain vihdoin tasoitettua sen karmivat lasikuitutapetit pois. En tiedä mikä siinä on, mutta kyllä se sileä seinäpinta on mun juttu. Olen puurtanut tämän huoneen parissa nyt nämä kaksi päivää äsken sain kuvat napattua vielä ilta-auringon valossa.

Makuuhuoneen uudeksi seinämaaliksi valikoitui vaaleanharmaa sävy. Täydellisen harmaan löytäminen on hankalaa kun se riippuu niin valosta ja väri saattaa liuskassa näyttää aivan toiselta, mutta tällä kertaa valinta meni ihan nappiin ja seinä näyttää hyvältä niin luonnonvalossa, kuin lämpimässä iltavalaistuksessa. Seinän tasoituksen yhteydessä lisäsin telkkarin taakse yhden pistorasian ja vedin niin antenni- kuin audiokaapelitkin nätisti putkissa seinän sisällä alas johtokouruun. Rumat seinävedot ovat siis poissa ja tämä johtojenvihaaja on tyytyväinen. 

Myös televisio vaihtui uuteen. Entinen musta telkkari hävisi seinään sen takana olleen mustan tehosteraidan ansiosta. Nyt raita kuitenkin lähti. Sain vanhan telkkarini päivässä myytyä ja hain sitten tilalle edullisimman valkoisen telkun. Eihän tuo laadulla loista, mutta kun käyttö on luokkaa kerran viikossa niin perustelkkarilla pärjää hienosti.

Uutta television alla on myös Ikeasta hankkimani metallinen Botkyrka-hylly. Se on yksinkertaisuudessaan tyylikäs ihan sellaisenaankin, mutta halusin tuunata sen taustan vielä osb-levyllä. Elävä lastukuvio piristää hyllyä ja samalla koko seinän fiilistä.

Artekin julisteen sain lahjaksi Sisustuksen Koodin Annelta, kiitos vielä!Sängyn päätyseinä säilyi entisellään. Päädyn yläpuolella ollut pölynkerääjä-hylly tosin lyheni puoleen entisestä. 

Lagerhausin matto kääntyi toiselle seinälle ja jätti samalla ison paljaan aukon sängyn pitkälle sivulle.. Olenkin miettinyt samanlaisen, mutta isomman maton hankintaa, joka sitten tulisi vähän sängyn allekin.. Saa nähdä mitä keksin. Vinkkinä voin kertoa, että Lagerhaus toimittaa nyt myös tänne Suomeen! ;)


Pikaremontti on silikonien vetämistä vaille valmis. Jalkalistat eivät siis ole tulossa enää takaisin. Lasikuitutapetin päälle tasoitettu kolmesti maalattu seinä kestää varmasti mahdolliset imurin kolhut enkä näe listoille mitään tarvetta. 

Aurinkoista alkavaa viikkoa!
- Aleksi3 comments:

  1. Hieno muutos! En tiennytkään, että Ikeastakin löytyy tuollaisia hyllyjä. Lasikuitutapetit on kyllä monen inhokit, onneksi on löytynyt keinoja saada ne piiloon vaikka se aika paljon töitä teettääkin. Nopeasti oot kyllä tuon sun muutoksen tehnyt!

    ReplyDelete
  2. Upea lopputulos! Mitä harmaan sävyä käytit? Meilläkin pähkäillään työhuoneen maalaamista ja se täydellinen harmaa on etsinnässä...

    ReplyDelete