Pirteä tyynytulokas & oliivipuun terveiset // Olkkarin kesäkuu


Tyynyhullu retkahti sitten ostamaan taas uuden tyynyn.. Kävin muutama viikko sitten lauantaina Koodissa ostoksilla. Olin jo jatkamassa toisaalle, kun juuri ennen lähtöä tuli lähetys suoraan ompelijalta, nimittäin iso kasa Morriksen eri kankaista tehtyjä tyynyjä. Nuo kankaat ovat jotenkin salaa mua viehättäneet kun niitä silloin tällöin on tullut vastaan, mutta olen aina jotenkin ajatellut, etteivät ne sopisi mun asuntoon. Jonkun aikaa mietittyäni päätin ottaa riskin ja kokeilla. Niin sitten kävi, että varsinainen ihastus syntyi vasta kun tyynyn sai sovitettua omalle paikalleen. Ja siinä se nyt piristää sohvaa! On tärkeää olla rohkea ja repäistä välillä, eikä vain pysytellä siinä tutussa ja turvallisessa. Toisen ostokseen törmäsin Vaasan Clas Ohlsonilla, nimittäin löysin oliivipuulleni vihdoin sopivan "ruukun". Paperipussin, joka ei siis ole ihan paperia vaan sellasta Uashmama-pussukoista tuttua nahkamaista matskua. Pussin pohjalle laitoin aluslautasen, sillä vettä tuo tuskin pitää. 

Oliivipuu viihtyy tällä hetkellä erinomaisesti. Se on kasvattanut oksia joka suuntaan ja lehtien putoaminen lakannut. Ehkä olen vihdoin löytänyt sopivan kastelurytmin, tuo nimittäin juo valtavasti! 
- A


1 comment:

  1. Näyttääpä tosi hyvältä nuo uudet hankintasi! Tyyny ja pussukka sopivat niin täydellisesti yhteen. Täytyy sanoa, että repäisy kannatti :))

    - Sirpa

    ReplyDelete