Kesäinen työpiste! // Pikaremontti valmis & uusi valaisin paikoillaan
Hei pitkästä aikaa. Kesä on tähän mennessä ollut matkustelua, tapahtumia ja mökkeilyä minkä töiltä ehtii, enkä ole kotona ehtinyt kuin nukkua ja siivota. Tässä kuussa alkaa varmasti blogissakin tapahtua kun asuntomessutkin alkaa ja saan ehkä järjestettyä itselleni lomaa. Tein myös mökille muutaman huonekalutuunauksen ja ajattelin jakaa ne täällä kunhan seuraavalla reissulla muistan ottaa kameraan muistikortinkin mukaan..

Yhtenä yönä laitoin kuitenkin olkkarin toisen ikkunaseinän ja työpisteen lyhyen seinän värit uusiksi. Edellisestä rempasta oli vielä tuota täydellistä harmaata maalia jäljellä juuri sen verran, että sain kyseiset seinänpätkät pariin kertaan telattua. ;)

Työpöytä oli jonkun aikaa ilman lamppua kun Tolomeo siirtyi makkariin, mutta löysin sattumalta Ikean tarjouksesta juuri tälle pöydälle sopivan työvalaisimen! Hårte-valaisin toimii ledeillä, joten se voi huoletta olla päällä miten sattuu. Sadan lumenin valoteho ei ole suuri, mutta se valaisee kuitenkin hienosti koko pöydän. Valaisimen runko on metalliputkea, varren ylin osa on taivuteltava ja kiiltävää valaisinosaa pyörittelemällä valon saa suunnattua minne haluaa. Virtansa se ottaa suoraan USB-liitännästä, eli säästyin myös ylimääräisiltä rumilta johdoilta! Raudoitusverkosta tekemälleni moodboardille keksin uuden käyttötarkoituksen. Olen kamalan huono tilaamaan paperisia valokuvia. Nyt ajattelin kuitenkin kasata tämän kesän kuvakollaasin tuohon seinälle. Tilasin kesäkuun lopulla ensimmäisen satsin Printicistä. Posti toi kirjeen muutamassa päivässä ja eilen pääsin nipistelemään ne pyykkipojilla paikoilleen. :)-A

10 comments:

 1. Oliivipuuta leikkaamalla saat sen kasvamaan entistä tuuheammaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Olenkin miettinyt että pitäis vähän sitä saksia kun on muutama oksa niin innostunut kasvamaan ja tietysti aina väärään suuntaan. :-D

   Delete
 2. Sinulla sitten on kaunis koti! Aina odotan innolla uutta postausta, eikä tämäkään pettänyt. :)

  ReplyDelete
 3. Moi Aleksi, en muista olenko koskaan kommannut, mutta hyppelehdin täällä blogissasi välillä ihastelemassa huikeaa kotiasi! Ja tämäkin työnurkkaus on ihan yliveto. Mistä olet tuon ristikon seinälle löytänyt? Samantyyppistä metsästän itsekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos valtavasti, ja pahoittelut vastauksen viipymisestä!!! Se on tavallista raudoitusverkkoa. Voi kysellä rautakaupoista tai metsästää rakennustyömailta:)

   Delete
 4. Kiitos valaisin-vinkistä! Mulla on tähän saakka ollut nipistimellä pöydänkulmassa Jansjö. Muuten ihan ok, mutta tuo nipistin ei vaan toimi kunnolla tällä pöydällä. Vaikka mihin sen laittaisi, niin se on aina jotenkin tiellä (tällä hetkellä aina CD-asemaa avatessa lamppua pitää siirtää pois tieltä). Katsonkin tänään Ikeassa käydessä tarkemmin soveltuisiko Hårte paremmin tehtävään :)

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Kodissasi on niin kauniit värit ja kiireetön tunnelma, mistä pidän! Mistä kuvan mustajalkainen työpöytä on löytynyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Työpöydän olen sahannut laminaattipinnoitetusta vanerista, eli ns ikilevystä. Jalat on Hay:n. :)

   Delete
 6. Meillä myös pojalla tuo Hårte, mutta valkoisena. yllättävän hyvä valoteho siinä on joten hyvä hankinta tuol oli, eikä todellakaan hinta päätä huimannut.

  ReplyDelete