Tuunattu sohvapöytä ja olohuoneen nurkkaus!


Joulukuu on jo pitkällä, mutta täällä ei vielä nähdä joulusta vilaustakaan. Muutamat valot on ripustettu paikoilleen, mutta ne vähäiset koristeet saavat pysyä vielä kaapeissa jonkun aikaa. :)

Olohuoneen päätyseinä koki pienen päivityksen, kun siinä pitkään ollut tauluhylly sai lähteä varastoon. Mulla ei ollut minkäänlaista ideaa siitä, mitä sen tilalle tulisi, halusin sen vain pois. Kolme ikävää ruuvinreikää oli kuitenkin piilotettava..
Ensimmäisen ruuvin kohdalle ripustin liitutaulumaalilla tuunaamani vanerisen säilytyslokerikon. Kahteen muuhun sovittelin läpi lähes kaikki omistamani taulut ja tämän koiramaisen version valitsin sitten kuvattavaksi. Ensin tuntui, että taulut jäivät aivan liian matalalle, mutta kauempaa katsottuna ne ovat juuri oikealla korkeudella jatkamassa sohvan matalaa linjaa.

Kokonaisuuteen lisäsin vielä valaisimen. Ihana tuunaamani kirppislöytö muutaman vuoden takaa pääsi ensimmäistä kertaa kunnolla esille! :)


Myös Hay:n tarjotinpöytä on kokenut pienen faceliftin, sillä alkuperäinen tarjotin sai väistyä ja tilalle sahasin tammikannen. Näitä on ihanan helppo tuunata ja fiilis muuttuu heti! 


-a

3 comments:

  1. Tyylikästä! Tuo seinä on kyllä tosi hyvän näköinen :)

    ReplyDelete
  2. Hayn pöytä parani heti 110% ;) Miten sinulla onkin taito toteuttaa petollisen helponnäköisesti kaunis, trendikäs ja oivaltava koti?!
    Kadehtien & ihaillen,
    tuulia

    ReplyDelete