Makuuhuoneen talvi


Pihalla on reilut kymmenisen astetta pakkasta ja lunta maassa. Tuo valoisa talvimaisema jatkuu myös makuuhuoneen tekstiileissä. Kaikenlaisia puita siellä täällä, tulee fiilis että luonto on lähellä. 

Yöpöytä sai ohuen, kevyen näköisen koivuvanerikannen. Miten helppo tuota pöytää onkin tuunata!

Uuteen vuoteen mahtuu varmasti kaikenlaisia muutoksia täällä kotona, lisäksi suunnitteilla on myös toisenlainen postaussarja kodin ulkopuolelta. Aluillaan on monta herkullista projektia, joita voisin jakaa myös tänne katseltavaksi. Toiveitakin saa esittää, jos jokin aihe kiinnostaa erityisesti. Kaikki ideat otetaan vastaan. Mainittakoon tässä myös, että teen (harrastus)työnä kotikuvauskeikkoja (myyntikuvia tai muuten vaan), ja kaikenlaiset yhteistyöprojektit ja blogivierailut ovat tervetulleita! :) 
8 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Osaat selkeästi sisustaa, mutta oma sisustustyylini poikkeaa tyylistäsi aika paljon. Tykkään itse käyttää enemmän luonnonmateriaaleja (puuta, kiveä, lasia yms.) ja vältän taas muovia. :)

  ReplyDelete
 3. Ihana koti! Ja tosi kivoja diy-ideoita! Niistä puheen ollen :-) , mistä löysit lampunkannan kirpparilöytölamppuun? Minulla olisi kupu valmiina samalaiseen valaisimeen :-)
  Terhi

  ReplyDelete
 4. Kaunis makuuhuone :)) ja ihanat pussilakanat ja tyynyliinat. Kenen valmistajan mahtavat olla?

  - Sirpa

  ReplyDelete
 5. Onpa hauskaa nähdä OSB-levyn käyttöä sisustuksessa! Ulkomaisilta nettisivuilta sitä jonkin verran löytää, mutta meillä on vielä vähäistä. Olen itse tehnyt OSB:sta ison kaapin, muitakin projekteja mietinnässä (vähän pitää varoa, on kuitenkin hallitseva struktuuri).
  Kaunis blogi (ja koti) Sinulla!
  Maisa

  ReplyDelete
 6. Tosi kivan näköistä. Olin blogissasi ekaa kertaa ja liityin lukijaksi. Ois tosi kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  ReplyDelete