Tammivaltaus keittiössä

Välillä on kiva pitää keittiön tasot kokonaan tyhjinä tavaroista ja koneista. Harvemmin käytettyjä koneita olen yleensä nostanut yläkaapin päälle, mutta nyt halusin kaiken tyhjäksi. Ratkaisuna oli tehdä lisää laskutilaa toiselle puolelle keittiötä. Omalle hyllylleen tavarat saisi sommiteltua hienosti ja ehkä sillä korkeudella niitä tulisi käytettyäkin (tai edes pyyhittyä pölyt päältä) useammin.. 

Olohuoneen hyllyn rakennuksesta jäi ylimääräiseksi jonkun verran hyllykiskoja ja -kannattimia. Myös tammilevyä löytyi omasta takaa keittiöremontin jäljiltä. Samalla kertaa myös seinän sisään rakennettu lokerikko sai aivan uuden ilmeen tammikansien myötä. 

Keittössä on tapahtunut muitakin pieniä parannuksia, joita olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten. Ennen mustasta seinästä silmille hyökännyt valkoinen johtokanava on nyt maalattu mattamustaksi. Maalina käytin auton vanteiden maalaamiseen tarkoitettua kumimaalia, joka lähtee haluttaessa helposti pois yhtenä kalvona. Myös peräseinän valkoinen jalkalista on poistettu ja tilalle tuli siisti ja näkymätön musta sauma. 


11 comments:

 1. Sinulla on kyllä silmää kaikelle kauniille. Tuollainen hyllykin...ei paljon vaadi, mutta tosi kiva tuli.

  ReplyDelete
 2. Hei, mistä keittiön ihana pöytä on hankittu, vai onko itse tehty? Itsellä sama tuolit, joihin etsinnässä nyt kiva pyöreä pöytä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonyymi täältä huutelee että pöytä on Magis tavolo xz3, tiedän koska odottelen itse juuri omaani saapuvaksi :p

   Delete
  2. Kiitos huutelusta!:D Miten mä aina vastaan viikon myöhässä blogikommentteihin..

   Delete
 3. Näyttää upealta, oikein hyvä muutos! Vitsit miten hyvin tuo matto sopii tammen kanssa!

  ReplyDelete
 4. Oot kyllä mielettömän taitava! Tosi kiva muutos :)

  ReplyDelete
 5. On kyllä todella tyylikästä! Onkohan tuo matto mistä hankittu?

  ReplyDelete