DIY // Liukuovisenkki & keväinen olohuone


Vuodenvaihteessa julkaistussa Vanerihylly paikoillaan-postauksessa esittelen olohuoneen pitkällä seinällä kulkevan hyllyjärjestelmän. Rakastan näissä kiskosysteemeissä niiden muokattavuutta tilanteen mukaan. Sohva kääntyi jo jonkin aikaa sitten takaisin normaalille paikalleen ja vaikka se lyhenikin divaanin verran, jäi pitkä pätkä hyllystä sen taakse ja lisäksi vasemmalle puolelle hassu tyhjä kohta paikalle, jossa sohvan pääty oli ennen vinottain ollut. 

Tuo tyhjä paikka on nyt täytetty, kun viime viikolla muutamana iltana rakensin siihen siistin liukuovikaapin. Kaapille on tosiaan käyttöä, sillä työpöydällä lojunut paperikasa ja muu ylimääräinen mutta usein tarvittava tavara lähti nyt pois silmistä. Liukuovet tein reikäkovalevystä, jota jäi eteisen alaslasketun katon rakentamisesta. Ruiskumaalasin ne tyylikkään mattavalkoiseksi. Liukuovet kulkevat kevyesti omissa urissaan. Vetimiä ei ole, eikä 
välttämättä tulekaan, oven voi jättää sormen verran raolleen. 
Tällaista tällä kertaa, mukavaa pääsiäistä sinne! :)
- A 

PS. Blogillani on nyt testikäytössä ihka oma instagram ja se löytyy milläs muullakaan nimimerkillä kuin @grafiitinharmaassakaksiossa. ;) 

6 comments:

 1. Tosi HYVÄ on !!! Odotan jo innolla uutta postaustasi , terv MUMmi 70V

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kiitoksia!! Hieno juttu että lukijoita löytyy kaikista ikäluokista! :)

   Delete
 2. Hieno kaappi! Kaappeja tarvitaan aina!
  Hyvää pääsiäistä sinulle.

  ReplyDelete
 3. Wau!! Olet kyllä todella taitava. Aivan ihana koti sinulla.

  ReplyDelete