Uudistunut keittiö pikkumuutoksilla


Keittiö on tässä kuussa kokenut monia pieniä uudistuksia, joista osa on vielä valmisteilla
ja osa suunnitteluvaiheessa. Tässä kohtaa on hyvä päivitellä vähän tilannetta tännekin. 


Projekti alkoi keittiökaappien sokkelin vaihtamisella. Uusi sokkeli on muutaman millin paksuista välitilalaminaattia, joka on siis liimattu vanhan melamiinisokkelin päälle. Väri on harjattu alumiini, joka sopii hienosti yhteen lattian kanssa. 

Uunin tornia ja jääkaappia kehystämään tuli musta laminaattilevy. Kokonaisuudesta tuli heti paljon viimeistellympi eikä se hyppää enää niin esille tuosta takaseinästä. 

Kolmantena muutoksena osa keittiön peräseinästä vaihtoi väriään ja liitutaulumaali sai väistyä. Halusin kuitenkin jättää vähän vanhaa seinää näkyviin ja tein rajauksen keittiön yläkaapin alapintaan. Liitutauluseinä sopii hyvin tuohon keittotason taakse, sillä se on helppo puhdistaa toisin kuin tuo harmaa täysmatta maalipinta. 
Neljäntenä muutoksena asensin led-nauhat sokkelitilaan. Tuollaiseen kannattaa valita suht pienitehoinen nauha, jotta valosta tulee kaunis tunnelmanluoja. Sokkelivalo tuo juuri sen verran valoa, että keittiössä voi liikkua ja hakea jotain vaikka leffaa katsoessa kun muu asunto on pimennetty. Valoja ohjataan kätevästi wifin kautta iPhonella tai pädillä.Viimeisenä muutoksena mainitsen keittiön uuden maton, jonka löysin huippuhalvalla erään myymälän konkurssimyynnistä. :)
5 comments:

 1. Toi sun keittiö on NIIN mun unelmakeittiöni! Harmi, kun mies ei ikipäivänä suostuisi tuollaiseen... :)

  ReplyDelete
 2. Vau, näyttää todella upealta! Kontrastit kohdallaan. (Ja oispa meilläkin noin siistiä!)

  Hyvät viikonloput!

  ReplyDelete
 3. Taas niin hieno uudistus! Kertoisitko lisää led-asioista; epäsuora valaistus kiinnostaa. Ongelmana pidän vain noita muuntajia... Ehkä turhaan?
  Tunnelmallista syksyn jatkoa,
  Tuulia

  ReplyDelete