Maailman upein kynttilänjalka! // +Olkkarin kuulumiset

Viime viikonloppuna mulla oli vihdoin aikaa ottaa kamera esille ja napata muutama tuoreempi otos tänne blogiinkin. Muita kanavia seurailleet ovat varmaan jo huomanneet muutaman ihanan uutuuden.. 

Meillä on viime aikoina ollut illanvietoissa enemmän populaa, joten istumapaikoista on ollut pulaa ja nyt sohva sai divaaniosansa takaisin. Miten iso siitä tulikaan! Miksiköhän mä edes joskus otin sen irti.. Tyynyt saa kivasti tuota peräseinää vasten ja  tulee vähän semmonen kulmasohvafiilis. Pahoittelen muuten niiden ryppyisyyttä, yövieraat tykkää käyttää niitä aina nukkumatyynyinä..

Sitten aiheeseen.. Eräästä ystävämyynnistä löysin huikeaan hintaan vuosikausia himoitsemani Tom Dixonin Spin-kynttelikön!! Mä rakastan tuota aivan yli kaiken, se tuntuu sopivan minne vaan ja on just mun tyyliä. Todella näyttävä, pelkistetty ja tekninen. Materiaali on valurautaa, joten tuo painaa kuin synti. Kaikki nuo varret pyörii ympäri, siitähän siis kapineen nimikin tulee, sen voi asetella millaiseksi haluaa. Leveyttä on yli metrin verran, eli millekkään pienelle kukkapöydälle sitä on turha asetella. :)

Toinen uutuus, jonka nyt muistan mainita on ihanan kotikaupunkini Turun kartasta tehty posteri. Nuo karttaposterit on ollu kovin suosittuja ja nyt vihdoin niitä saa ihan kotimaankin kaupungeista. En nyt muistella kenen valmistama tuo on, mutta sitä saa Sisustuksen Koodista sekä mustalla että valkoisella pohjalla. Ostin toisen kaverille lahjaksi, tässä siis kiva lahjavinkki jollekin turunvihaajalle! ;)7 comments:

 1. Kylläpä onkin hieno kynttilänjalka!
  Satuimme tässä kerran tuon suloisen koirulin ( en nyt muista nimeä ) kanssa samaan aikaan kylään Lietoon. Niilo ei oikein koirulista tykännyt ja veimme Niilon auttoon odottamaan kotiinlähtöä..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onni on hänen nimensä. Aika jännä, yleensä tulee kaikkien kanssa toimeen. Ainakin nyt vanhempana oikeen rauhallinen:)

   Delete
  2. Kyllähän Onni oli rauhallinen, mutta meidän Niilo ei...kovin ärhäkkä ja lellitty pikku bichoni, kun on..:)

   Delete
 2. On upea! Itsekin pidän näyttävistä kynttilänjaloista ja tämä varmasti on sellainen!

  ReplyDelete
 3. Upea kynttelikkö, ja tuo juliste täytyy kyllä hankkia siinä vaiheessa, kun sinne suunnalle muuttaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep. Juliste myös kiva, varsinkin mustalla pohjalla kun yleensä noita näkee vain valkoisina. :)

   Delete