Uudet ihanat julisteet paikoillaan!


Moni tietää, että olen hulluna julisteisiin. Niitä on varastossa kymmeniä ja saman kehyksen sisällä voi olla useampikin säilössä päällekkäin. Ensin mieleisiksi tulivat tekstitaulut, sitten graafiset julisteet ja nyt valokuvat. Olen kuitenkin kamalan nirso. Jos haluan katsoa julistetta pitkään seinälläni, sen tulee olla rauhallinen ja abstrakti, mutta silti näyttävä. Minusta myös yksi katseen kiinnittävä iso kuva on parempi kuin monta pientä ruutua.


Juuri näihin kriteereihin sopivat julisteet löytyivät Desenion valikoimasta, josta sain siis muutaman ihanuuden valita kotiani somistamaan. Valikoima on laaja ja kuvat ovat oikeasti tyylikkäitä ja printtijälki on hieno. 

Tämä metsäaiheinen juliste on suosikkini. Luonto on aiheena ajaton ja aina kaunis. Sumuinen metsämaisema sopii yhteen kodin luonnonmateriaalien kanssa ympäri vuoden. Desenion valikoimasta löytyy paljon luontojulisteita, mm. upeita vuorimaisemia. Vuoria ei oikein täällä kotisuomessa ole niin päädyin tuohon tavalliseen metsään. :D


Tätä postausta eilen kuvatessani juoksin taulujen kanssa joka huoneessa, enkä oikein vieläkään osaa päättää mihin paikalle ne jättäisin. Tuntuvat sopivan kaikkialle niin mukavasti. Näillä hinta on myös kohdallaan, toimitus oli huippunopea ja tuotteet just sellasia kuin odotinkin. Ihan rehellisesti sanottuna jäi kyllä hyvä fiilis. :) 

/// Yhteistyössä Desenio.fi


1 comment:

  1. Tykkään! Itsekin haluaisin jotain muuta kuin tekstijullareita - ja silti mä aina niihin päädyn =D Pitänee poiketa nettikaupan sivuille kurkkaamaan muuta valikoimaa.

    ReplyDelete