Tyräkki mustalla seinällä // Olkkarin kauniit ja vihreät


Erilaiset tyräkit ja kaktukset ovat jo jonkun aikaa olleet pinnalla sisustuskuvissa ja nyt mä itsekin hairahdin tuollaisen hankkimaan. Laskin sen ensimmäisenä tuohon tarjotinpöydälle odottamaan omaa paikkaansa, mutta hetkeä myöhemmin tajusin sen paikan olevan juuri siinä. Mielestäni se näyttää saviruukussaan mahtavalta mustaa seinää vasten. 

Kevään lisääntyvä valo alkaa taas piristää mieltä. Talvi on mulle sisustuksenkin osalta vain kevään odottamista, siksi täällä blogissakin on ollut kovin hiljaista. Kaikenlaisia rakennusprojekteja tulee talvellakin tehtyä, mutta sellainen sisustus, sommittelu, into tehdä pieniä kauniita asioita - sitä ei vaan ole. Olen myös huomaamattani nostanut blogini julkaisukynnyksen turhan korkealle. Arkisemmat, elämän makuiset kuvat sieltä täältä voivat hyvinkin päätyä muihin sosiaalisiin medioihin, mutta tänne tulee vain tarkkaan valitut palat. Pyrin tätä muuttamaan kunhan keksin siihen keinon, oli se sitten parempi elämän aikataulutus, kätevämpi kamera tai jokin muu uudistus.. Katsotaan mitä keksitään. ;) 

Aurinkoista alkavaa viikkoa! :)


3 comments:

 1. Tuo mukavaa pehmennystä grafiittiseen maailmaan! Kuten myös tuo viereinen taulu; mikä vaijerikiinnitys siinä on? Inspiroivia kevätkelejä sinne!
  -Tuulia-

  ReplyDelete
 2. Hei, sinulla on mahtava tuo peikonlehti. Miten hoidat sitä, kun se näyttää niin hyvinvoivalta?

  ReplyDelete
 3. Mistä tuo saviruukku on ostettu? :-)

  ReplyDelete